Bibliographic Detail  #382455    

Material Type Books
ISBN9780781781343
LC Call #TX551 P45 2010
AuthorPennington, Jean A. Thompson
TitleBowes & Church's food values of portions commonly used / Jean A.T. Pennington and Judith Spungen
Var. TitleBowes and Church's food values of portions commonly used
 Food values of portions commonly used
Edition19th ed
Published/CreatedPhiladelphia, PA : Lippincott, Williams & Wilkins, c2010
Physical Descriptionxl, 425 p. ; 28 cm
SubjectNutrition -- Tables
 Food -- Composition -- Tables
 Nutritive Value -- Tables
 Food Analysis -- statistics & numerical data -- Tables
 Nutritional Physiological Phenomena -- Tables
Added AuthorSpungen, Judith
ContentBeverages -- Candy -- Cereals and grains, cooked -- Cereals, ready-to-eat -- Cheese, cheese products, and cheese substitutes -- Creams and creamers (cream substitutes) -- Desserts -- Eggs, egg dishes, and egg substitutes -- Entrees and meals -- Fast food and restaurant foods -- Fats, oils, shortenings, and spreads -- Fish and seafood -- Flour, meals, and grain fractions --Fruit and vegetable juices and juice drinks -- Fruits -- Grain- and vegetable-based snack foods -- Grain products -- Infant, junior, and toddler foods -- Meats -- Meats, luncheon and snack -- Meat substitutes, tofu, and related soy products -- Milks, milk beverages, and yogurt -- Nuts and seeds -- Poultry -- Salad dressings -- Sauces, gravies,and condiments -- Soups -- Spices, herbs, and flavorings -- Sugars, syrups, and other sweeteners -- Vegetables and vegetable dishes -- Miscellaneous food ingredients -- Special dietary foods
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
30102000099315TX551 P45 2010BooksLady Atthakraweesunthorn Library 5th Floor   Available
 
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?