Bibliographic Detail  #438127    

Material Type Books
AuthorPhiphat Sengpoon
TitleInvestigation and Reduction of Microbial Contamination of Raw Materials and Study on Quality Changes of Curry Paste Product during Storage / Phiphat Sengpoon
Var. Titleการสำรวจการลดการปนเปื้อนจุลินทรีย์ของวัตถุดิบและการศึกษาการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องแกงระหว่างการเก็บรักษา
Published/Created 2019
Physical Descriptionxix, 117 leaves : illustrations
SubjectMaster Degree
 Thesis
Added AuthorDusida Tirawat, advisor
 Prince of Songkla University. Faculty of Agro - Industry. Food Science and Technology
Select Branch :
 BarcodeCallNoCollectionBranchLocationStatus
30102000150910 ThesesLady Atthakraweesunthorn Library Contact Information Service   In Process
 
Add Comment Dialog
Your Name
Comment

Add Review Dialog
Your Name
Content
Add to list
Title
Create in
Use same folder
Create a Folder
Folder Name
Add to list result
Hold Dialog
Branch Receive
Expected Date Received
 
Request Inprocess Items
เงื่อนไข
  • 1. ส่งคำขอเวลา 8.30-11.00น รับหนังสือเวลา 16.00น.
  • 2. ส่งคำขอหลังเวลา 11.00น. รับหนังสือในวันทำการถัดไป
  • 3. ส่งคำขอ วันศุกร์ช่วงบ่าย หรือ วันเสาร์-อาทิตย์ รับหนังสือวันจันทร์ 16.00น.
  • 4. ติดต่อรับหนังสือด่วนได้ที่ เคาน์เตอร์บริการยืม-คืน ชั้น 3 *ภายใน 3 วัน*
ติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติม โทร. 2352
Items Location Map
Result Dialog
Undefined result.
Login Dialog
Username:
Password:
Forgot your password ?